Πίνακες Ελέγχου

Η SEA SYSTEMS, πιστοποιημένη σύμφωνα με το UNI EN ISO 9001:2000, κατασκευάζει και εμπορεύεται Πίνακες Ελέγχου, Πίνακες με κουμπιά και Προ-καλωδιωμένα συστήματα για περισσότερα από 30 χρόνια στην παγκόσμια αγορά ανελκυστήρων.

Η SEA SYSTEMS, διαρκώς αφοσιωμένη στην Έρευνα & Ανάπτυξη στο εργαστήριο υλικού και λογισμικού της, χαρακτηρίζεται για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, επιλέγοντας εξατομίκευση όλο και πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών και διατηρώντας καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Η SEA SYSTEMS έχει αναπτύξει διάφορες σειρές Πίνακες Ελέγχου για ικανοποιητικές διαφορετικές εφαρμογές: από τα απλά συστήματα simplex στον αυτόματο έλεγχο κουμπιών έως τα συστήματα triplex σε συλλογικό-επιλεκτικό έλεγχο πάνω/κάτω.

Η SEA SYSTEMS έχει αναπτύξει διάφορες λύσεις συστημάτων προ-καλωδίωσης, επιτρέποντας τη μείωση των σφαλμάτων και του χρόνου και την αποφυγή ειδικευμένου εργατικού δυναμικού κατά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα.

Η SEA SYSTEMS έχει αναπτύξει πρόσφατα διάφορες συσκευές για πάνελ κουμπιών, με απλή και ευέλικτη εγκατάσταση, στρέφοντας τις σκέψεις της στους πελάτες που ενδιαφέρονται τόσο για τα πάνελ κουμπιών όσο και για τις απλές συσκευές.

Η SEA SYSTEMS, εκτός από την ποιότητα των προϊόντων της, χαρακτηρίζεται από την εξυπηρέτηση πελατών της, πάντα διαθέσιμη για την άμεση επίλυση κάθε προβλήματος πριν και μετά την πώληση.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ιταλία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Σουηδία, Πολωνία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Μέση Ανατολή, Αίγυπτος, Μάλτα, Κύπρος, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βραζιλία

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Πίνακες ελέγχου
  • Πίνακες κουμπιών
  • Προενσύρματα συστήματα
  • Διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για ανελκυστήρες
Μετάβαση στο περιεχόμενο